Neem contact op voor meer info

FissaFiets-themafeesten

Wil je een uniek en veelzijdig element toevoegen aan je feest of evenement? Maak kennis met de DJ-Bakfiets, de ultieme mobiele muzikale ervaring die zich moeiteloos aanpast aan jouw gewenste thema!

Of je nu een vrolijk paasevenement, een feestelijke kerstbijeenkomst, spannende winacties of een oranje-themedag plant, de DJ-bakfiets kan worden omgetoverd om perfect bij het gewenste thema te passen. We kunnen samenwerken om de DJ-bakfiets te decoreren en aan te passen, zodat deze naadloos aansluit bij de sfeer die je voor ogen hebt. Op die manier creëren we een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Laat je fantasie de vrije loop en neem contact met ons op om je ideeën en wensen voor het gewenste thema te bespreken. Samen maken we er een spectaculaire en thematische ervaring van met de veelzijdige DJ-bakfiets!

 

Haloween DJ

Maak je Halloween-feest dit jaar extra speciaal met de angstaanjagende en betoverende DJ-Bakfiets! Met zijn unieke combinatie van muziek en mobiliteit brengt de DJ-Bakfiets een ongekend niveau van interactie en entertainment naar jouw spookachtige bijeenkomst

 

 

 

DJ Piet

Maak dit jaar een nieuwe en opwindende draai aan het sinterklaasfeest met onze unieke DJ-Bakfiets, waarin een vrolijke Piet plaatsneemt achter de draaitafels! Maak je klaar voor een sinterklaasviering vol swingende beats, vrolijke melodieën en een feestelijke sfeer die je gasten niet snel zullen vergeten.

 

 

 

Kerst:

Breng de magie van kerst tot leven met onze betoverende DJ-Bakfiets, waarin de enige echte Kerstman plaatsneemt achter de draaitafels! Maak je klaar voor een kerstfeest dat bruist van energie, feestelijke muziek en een onvergetelijke sfeer die je gasten in de kerststemming brengt.

En nog veel meer thema’s zoals DJ- Paashaas Thema regenboog / roze, Thema oranje – Kingsday, Thema Black Techno Berlin etc.

 

dj paashaas

#technopaashaas

 

DJ bakfiets halloween
DJ Paashaas