Met de FissaFiets maak je jouw feest nog origineler ! Een Bruiloft, buurtfeest, tuinfeest, verjaardag, binnen, buiten ( binnen en buiten), een bijzondere locatie? Het kan ons niet gek genoeg!  We kunnen de djbakfiets onder andere aanpassen aan een thema, extra disco lampen, bellen, rook, muziekstijlen kunnen op aanvraag, dj’s kunnen aan veel verzoeken voldoen, Hoe gaan we jou bezoek verrassen ? Neem contact met ons op voor alle opties!  06-26659296. De DJ bakfiets voor zakelijk gebruik, zoals een bedrijfsfeest, bedrijfsfestival, beurs, congres of merkactivatie, click hier

DJ Bakfiets op jouw event? Bel ons!

Bruiloft met DJ bakfiets

De DJ-bakfiets is perfect voor een bruiloft! Eerst rollen we de Fissafiets naar de ceremonie ( met microfoon en eventueel een scherm), dan rollen we naar de borrel waar de felicitaties plaatsvinden, ( en als het lekker weer is rollen we de DJFIETS naar buiten ) , daarna weer naar binnen waar het diner plaatvindt voor een mooie achtergrond met rustige muziek en daarna fietsen we de DJBAKFIETS de feestzaal in ! Waar we al een aantal discolampen, rookmachines en lasers hebben klaarstaan!

Bel ons met jouw ideeën voor je bruiloft, dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

De DJ bakfiets in je tuin  (verjaardag?)

Een lekkere bbq met vrienden en familie in je tuin. Iedereen heeft al een aantal drankjes op. Het is al de hele dag lekker weer en gezellig. De familie heeft elkaar al een tijdje niet gezien. De vrienden zijn al sinds 15u aanwezig en goed in de olie en de buren kunnen het goed vinden met het andere bezoek.  De toetjes en laatste worstjes worden opgegeten. De kinderen komen terug van de ijskraam en genieten van hun ijsje.

“Hoor jij dat ook? ” ,
“wat is dat voor een house muziek in de wijk hiernaast”
“hebben ze bij de buren verderop een buurtfeest ?”

Het geluid komt dichterbij en je bezoek wordt nieuwsgierig,”wat gaat daar gebeuren?
“ik denk voor de deur. Zullen we gaan kijken?”
En op dat moment komt de Fissafiets door de poort de tuin inrijden! De muziek staat iets harder dan normaal om het verrassingseffect te vergroten. We zetten de dj-bakfiets op een mooie plek in de tuin en het feest kan rustig beginnen. Kinderen mogen samen met de DJ achter de draaitafel, maar eigenlijk willen de meeste volwassenen ook even voelen aan de draaitafels en een Selfie maken met de koptelefoon op.

Buurtfeest met de Bakfiets

Als het lekker weer is beginnen we buiten! gaat het dan toch regenen, dan zetten we eerst de Fissa-Tent op, gaat het nog harder regenen dan fietsen we de DJBAKFIETS binnen 1 minuut bij iemand naar binnen of naar de dichtstbijzijnde kantine.