De DJ bakfiets

Met de DJ-bakfietsen van FissaFiets is het altijd een feestje! We hebben al vele feesten, evenementen en beurzen met onze muziek opgefleurd. Van privé tot zakelijk, wij zorgen voor een originele sfeer met de DJ bakfiets. Onze DJ fietsen zijn compleet uitgerust en voorzien van grote speakers, discolampen, overdag buiten met bellenblaasmachines, Pioneer RX2/3-draaitafel en extra accessoires. We verhuren de FissaFietsen uitsluitend met DJ, zodat je in één keer alles hebt om te knallen. Samen met de bakfiets DJ bespreek je van tevoren de muziek. Wij zorgen voor vervoer en draaien zolang als nodig is!

3 DJ bakfietsen :

Alle FissaFietsen kunnen voorzien worden van een aggregaat of grote werkaccu. Omdat ieder evenement uniek is, wordt de prijs van een boeking op maat aangeboden. We zijn mobiel, maar ook flexibel. We kunnen de Fissafiets voorzien van een afbeelding, bedrijfslogo of thema.
We bieden de Djbakfiets alleen aan met DJ en transport!

Vul hier je informatie aanvraag in 06-26659296

Fissafiets 1( Brenda )

Een DJ-bakfiets-booth, (2-wiel-dj-bakfiets) die we in een feestzaal op een vaste plek aan de netstroom zetten. Omdat de speakers hoog op de dj bakfiets geplaatst worden, is het daarna niet meer makkelijk om hiermee te fietsen. het zwaartepunt is te hoog. Deze hoogte is nodig voor grote groepen ( 100 / 200 of meer) om het geluid ook achter op het plein of in de zaal te krijgen. We bouwen de fiets op een vaste plek op mij grotere laser, discolampen en eventueel rook- en bellenblaasmachines. Dit is dus een goed en origineel alternatief voor een DJ booth

Fissafiets 2 ( Cornelie )


Fissafiets 2 is ook een 2-wiel dj bakfiets,  die we zoals de FissaFiets 1 als dj booth kunnen gebruiken, maar omdat deze het gewicht van speakers en discolamp laag heeft, valt deze fissafiets niet om en kunnen we met deze DJ-bakfiets ook prima een rondje fietsen. We kunnen dus op een middag of avond op verschillende plekken draaien doordat we tussendoor snel ons concept kunnen verplaatsen.

Fissafiets 3 ( Gerrie )

Een driewiel-dj-bakfiets. De DJ kan zelf fietsen en plaatjes draaien tegelijk, maar de DJ kan ook in de fiets zitten en draaien terwijl iemand anders fietst. Zo kunnen we meefietsen in een criticalmass, carnavals optocht of intocht van de Vierdaagse ( Nijmegen). Idee; We kunnen op een festival een groep bezoekers van de P-plaats naar de ingang begeleiden? Wil je zelf een evenement organiseren en ben je op zoek naar iets origineels met muziek? Bel ons dan, samen bedenken we iets creatiefs !

dj bakfiets

Zakelijk

Van congres tot jubilea: onze DJ’s voelen feilloos aan welke muziek er verwacht wordt en hoe je de juiste stemming erin brengt. Bovendien straalt de FissaFiets duurzaamheid en vitaliteit uit wat past bij het imago van je bedrijf, personeel of klanten. De dj-bakfiets is flexibel en mobiel. We kunnen vrijdag middag in de kantine, in het magazijn of voor het bedrijf op de Parkeerplaats staan!

Ben je op zoek naar een originele aankleding, neem contact met ons op om samen een onvergetelijk event op te zetten.

E-MAIL: INFO@FISSAFIETS.NL

DJbakfiets Fissafiets dj bakfiets