Festival met de DJ bakfiets

De DJ-bakfiets is perfect voor een Festival! We kunnen de gasten opwachten op de parkeerplaatsen, welkom ! We rollen later met de dj-bakfiets naar het festival terrein, (feestje bij de lockers?) we kunnen een kleine stage maken of het foodplein opvrolijken.

Of wil je de Fissafiets laten sponoseren? Er kunnen thema’s en vlaggen op gemonteerd worden.

Bel ons met jouw ideeën voor je festival, dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is! Hieronder een foto van de Fissafiets op een podium, ook dat kan! @vuelta Utrecht.

dj bakfiets festival

Bedrijfsborrel met de Bakfiets

Als het lekker weer is beginnnen we buiten! gaat het dan toch regenen, dan zetten we eerst de Fissatent op, gaat het nog harder regenen dan fietsen we de DJBAKFIETS binnen 1 minuut bij iemand naar binnen of naar de dichtsbijzijnde kantine.

INTERACTIE
Onder begeleiding kunnen de medewerkers niet alleen een nummer aanvragen, maar deze ook zelf inmixen. Onder begeleiding ( zodat de luisteraars er geen last van hebben) wordt een mooie loop gemaakt en kan je zelf de knoppen omzetten. Een leuk moment voor fotos met de kopltelefoon op !

Open Dag of Sport event

Een opendag voor HogesSchool, universiteit of ROC, wij komen om een gezellige sfeer te bouwen. Met Dj bakfiets , maar studenten zijn ook welkom om met ons mee te draaien.

Sportevent
Leuke entertainment langs de route of bij de finish. Samen met de toeschouwers een aanmoedigingsfeestje bouwen. Ook hier zijn veel mogelijkheden

Bakfietstival op jouw event? Bel ons!

Met FissaFiets maak je jouw feest nog origineler, want we komen draaien en kunnen de djbakfiets onder andere aanpassen aan een thema. En omdat wij met de fiets komen, kunnen we bijna overal gaan en staan! De smalle tweewieler kan door elke deurpost, gangetje en bospad.

Wil je meer? Wij kunnen ook zorgen voor verlichting, thema aankleding, bellen, rook en andere feestelijke aankleding. Neem contact met ons op voor alle opties!

Bruiloft , tuinfeest, 50 jaar , buurtfeest ? laat het ons weten, samen maken we er een origineel feest van !

DJ bakfiets voor zakelijk gebruik, zoals een bedrijfsfeest, bedrijfsfestival, beurs, congres of merkactivatie, click hier