Met de FissaFiets maak je jouw THEMA feest nog origineler ! Themafeesten zoals een Halloween party, Sint en Piet, Kerst, Abraham, Sarah, Pasen, queer, sexchange, carnaval, etc

Het kan ons niet gek genoeg!  We kunnen de djbakfiets onder andere aanpassen aan een thema, extra disco lampen, bellen, rook, muziekstijlen kunnen op aanvraag, dj’s kunnen aan veel verzoeken voldoen, Hoe gaan we jou bezoek verrassen ? Neem contact met ons op voor alle opties!  06-26659296. De DJ bakfiets voor zakelijk gebruik, zoals een bedrijfsfeest, bedrijfsfestival, beurs, congres of merkactivatie, click hier

DJ Bakfiets op jouw event? Bel ons!

Halloween met de DJ bakfiets

De DJ-bakfiets is perfect voor een Halloween party. Eerst verkleed de Dj zich, daarna maken we van de FissaFiets een fj fiets met pompoenen en enge koppen  daarna fietsen we de DJBAKFIETS de feestzaal in ! Waar we al een aantal discolampen, rookmachines en lasers hebben klaarstaan!

Bel ons met jouw ideeën voor je Halloween party, dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is!

Sint en Piet met de Bakfiets

Een Piet als DJ Als het lekker weer is beginnen we buiten! gaat het dan toch regenen, dan zetten we eerst de Fissa-Tent op, gaat het nog harder regenen dan fietsen we de DJBAKFIETS binnen 1 minuut bij iemand naar binnen of naar de dichtstbijzijnde kantine.

De DJ bakfiets in je winkelcentrum;
Pasen, Kerst, Winacties, Oranje wk / ek etc.

Interactie met de bezoeker van het winkelcentrum. We willen het winkelend publiek verrassen! ZE WORDEN EEN PAAR MINUTEN DJ. Ze vragen een plaat aan en de DJ maakt van deze plaat een “Loopje ” ( knipt een stukj e uit de muziek dat zich op de draaitafels continue herhaalt. ….. We zetten de dj-bakfiets op een mooie plek in de tuin en het feest kan rustig beginnen. Kinderen mogen samen met de DJ achter de draaitafel, maar eigenlijk willen de meeste volwassenen ook even voelen aan de draaitafels en een Selfie maken met de koptelefoon op.