Bekijk onze Google recensies

De recensies:

Kreeg weer alleen maar positieve verhalen over de Fissa fiets. “Een verademing als jullie weer langskomen!”

~Marjolein, Hogeschool Utrecht

De mannen van de Fissafiets hebben van ons Fietsfestival al twee keer een feestje gemaakt. Ze denken mee over het soort muziek dat past bij de bezoekers en betrekken de bezoekers bij het festival!
Carmen Meijer, Fietsersbond
De FissaFiets zorgt altijd voor een heerlijke sfeer op ons strand of geeft onze gasten wat extra energie tijdens onze activiteiten.
We hebben een groot terrein dus het is top dat de FissaFiets zo flexibel kan verplaatsen naar alle hoeken van de Kaap
zodat alle gasten kunnen genieten van de muziek.
~ Amber Dieks, Event Manager De Kaap

Al twee keer heeft FissaFiets een event van Wielervereniging CS030 verzorgd, en twee keer was het top geregeld!
Goed geluid, alles was mogelijk en de DJ wist de platen goed aan te sluiten op het publiek. Aanrader
~ Dennis Brouwer, Wielervereniging CS030

Wat een leuk concept is de Fissa Fiets! De jubileum editie van een foodtruck festival welke wij al jaren organiseren was geslaagd
mede door de toevoeging van dit stukje amusement. Muziek voor iedereen, leuke DJ, bellenblaas machine en mogelijkheden qua branding.
Wij zijn dik tevreden!
~ Karin Leenen, Uytewaal Catering

Al heel vaak geboekt en klanten komen bij mijn bedrijf terug voor de DJ bakfiets. De dj’s maken er echt een feestje van.

~ Stip Entertainment

Op een prachtige, lange nazomeravond kwam Lucas met zijn FissaFiets draaien op ons 2 x Fifty tuinfeest. En wat maakte hij er een mooi feest van! Hij draaide een goede mix van muziek waarop jonge én oudere jeugd helemaal uit hun dak ging. En het effect van de lichtshow tegen het witte tentdoek was heel gaaf.
Lucas was zelf ook zichtbaar aan het genieten (zie foto) en dat enthousiasme werkte aanstekelijk voor iedereen. We kijken terug op een topfeest, mede dankzij zijn inzet.

Michiel en Yvonne

We hebben FissaFiets ingehuurd voor onze festivalbruiloft in eigen schuur omdat we graag een goed dansfeest wilden. En dat is zeker gelukt!
Binnen een kwartier stond de dansvloer vol en dat is de rest van de avond zo gebleven. Naast toffe DJ’s die muziek naar onze wens draaiden, hebben ze ook een hele gave lichtshow neergezet.
Zeer geschikt voor als je een (schuur)feest naar een hoger niveau wil tillen.

~ Lenneke van Stiphout

Geweldige organisatie, meedenkende eigenaar en boordevol enthousiasme. FissaFiets was echt een toevoeging aan ons evenement!

~ Anouk Severs ( bureau Buhrs van Hulzen )