De Bakfiets DJ’s van FissaFiets

FissaFietsen worden inclusief professionele DJ’s verhuurd, die weten hoe je een feestje opbouwt. Het zijn allemaal allround DJ’s, maar kunnen ook genrespecifiek draaien. Laat ons weten wat jouw muzikale wensen zijn, dan zorgen wij dat de juiste DJ op je feest staat!

DJ Tjallinx

DJ Tjallinx begon al op zijn 14e met draaien. Eerst op de jaarlijkse wintersport van de middelbare school en later in het uitgaansleven van Nijmegen en omstreken. DJ Tjallinx draait vooral top-40, dance en urban, maar draait zijn hand niet om voor disco uit de jaren 90 en andere genres.

DJ Joppe

DJ Joppe is de oprichter van FissaFiets. Deze doorgewinterde DJ draait graag house, dance en trance, maar maakt ook graag uitstapjes naar de Hollandse kant. Geen verzoekje is Joppe te gek, als hij maar een feestje kan bouwen.

DJ Bart

DJ Bart is een echte allround DJ, die zelfs de harde kant van hardstyle opzoekt. Bart heeft een grote muziekcollectie en draait ieder verzoekje moeiteloos.

DJ Alberto

DJ Alberto weet de voetjes van de vloer te krijgen, draait ieder genre en heeft ook een grote Nederlandstalige collectie.

dj bakfiets