De FissaFiets

Met de DJ-bakfietsen van FissaFiets is het altijd een feestje! We hebben al vele feesten, evenementen en beurzen met onze muziek opgefleurd. Van privé tot zakelijk, wij zorgen voor een originele sfeer. Onze FissaFietsen zijn compleet uitgerust en voorzien van grote speakers, discolampen, overdag buiten met bellenblaasmachines, Pioneer RX2/3-draaitafel en extra accessoires. We verhuren de FissaFietsen uitsluitend met DJ, zodat je in één keer alles hebt om te knallen. Samen met de DJ bespreek je van tevoren de muziek. Wij zorgen voor vervoer en draaien vier uur lang.

Onze opstellingen

FissaFiets 1
Een DJ-bakfiets-booth, die we in een feestzaal op een vaste plek aan de netstroom zetten.

FissaFiets 2
Een tweewielbakfiets waarmee we kunnen fietsen en de DJ-booth snel kunnen verplaatsen. Omdat de speakers in één richting vaststaan, is het wel beter om deze bakfiets een vaste plek te geven op de verschillende locaties.

Fissafiets 3
Een driewielbakfiets. De DJ kan zelf fietsen en tegelijk draaien, maar de DJ kan ook in de fiets zitten en draaien terwijl iemand anders fietst.

Alle FissaFietsen kunnen voorzien worden van een aggregaat of grote werkaccu. Omdat ieder evenement uniek is wordt de prijs van een boeking op maat aangeboden.

Vul hier je informatie aanvraag in 06-26659296

Particulier

Met FissaFiets maak je je feest nog bijzonderder. Wij komen vier uur draaien. En omdat wij met de fiets zijn, kunnen we bijna overal komen en staan!

Wil je meer? Wij kunnen ook zorgen voor verlichting, rook en andere feestelijke aankleding. Neem contact met ons op voor alle opties!

Zakelijk

Van congres tot jubilea: onze DJ’s voelen feilloos aan welke muziek er verwacht wordt en hoe je de juiste stemming erin brengt. Bovendien straalt de FissaFiets duurzaamheid uit.

Ben je op zoek naar een originele aankleding, neem contact met ons op om samen een onvergetelijk event op te zetten.