DJ-les van FissaFiets

Zelf leren draaien? Ook dat kan bij FissaFiets! Bij ons krijg je les van een professionele DJ. We hebben diverse lespakketten en kunnen zelfs op maat een cursus samenstellen. Jong en oud, beginner of al wat ervaring: bij ons “draait” het om jou!

Privéles

In kleine groepjes van maximaal zes leerlingen leer je in zes lessen de basisbeginselen van het draaien. Je staat tijdens de les zelf veel aan de draaitafel en onze DJ-meester geeft je veel persoonlijke aandacht. De kosten zijn € 200.

Groepslessen

Wij maken graag voor grotere groepen een lespakket op maat. Interesse? Neem contact met ons op om jouw wensen door te nemen en een pakket en prijs voor je samen te stellen.

Workshop

Onze DJ-workshop is een middag vol muziek. Vier uur lang ga je met een kleine groep aan de slag en leer je een klein feestje te bouwen. Zowel zakelijk, prive als professioneel is dit een verrassend leerzame en leuke middag! Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Je wordt de DJ op je eigen feest

De dj-bakfiets voor je eigen feest huren, maar zelf ook een uurtje voor je gasten draaien? Dat kan bij FissaFiets! Samen maken we een playlist, we leren je vooraf in een aantal lessen hoe de draaitafels werken en hoe je je eigen playlist aan elkaar draait. De rest van de avond staat onze DJ achter de tafel, zodat je zelf ook nog de vloer op kunt!

(Pssst. Ga je trouwen? Dan is dit een origineel alternatief voor een openingsdans!)

Apparatuur

Je leert draaien op een Pioneer XDJ – RX2 / RX3. Kun je hierop draaien, dan kun je in principe iedere DJ-set van Pioneer gebruiken.

Plaats
Meestel op de Hubert, maar we kunnen ook op locatie onze lessen verzorgen.

dj cursus

Leuke filmpjes kijken op youtube is al een heel leuk begin en leerzaam!